Nominatie Startpaginadochter van het jaar

  • Jacques Lems (beheerder)

    Beste bezoekers,

    Met enige trots maak ik bekend dat de Startpagina van Krimpen aan den IJssel is genomineerd voor de dochterpagina van het jaar 2007 door de belangenvereniging van startpaginadochters (BVS).

    Startpagina.nl bestaat naast de homepage uit meer dan 5000 onderwerp gerelateerde dochters die door vrijwilligers worden beheerd en onderhouden. Deze beheerders hebben binnen hun onderwerp de vrijheid links zelf in te delen. Daarbij zorgt Startpagina voor diverse futures zoals een prikbord (forum), nieuwsvoorziening, paginamarkt en diverse andere onderdelen. Van deze 5000 pagina's zijn 10 dochters genomineerd waaronder deze Startpagina.

    Op 12 mei zal tijdens de Startpagina dochterdag in het Spoorwegmuseum te Utrecht de dochter van het jaar bekend worden gemaakt.

    Ik weet dat de andere dochterpagina's die zijn genomineerd ook mooie pagina's hebben dus het zal a.s. zaterdag heel spannend worden.

    Uiteraard zal ik op dit prikbord u de uitslag laten weten. Misschien dat de bezoekers van dit prikbord voor me kunnen duimen.

    met vriendelijke groeten,

    Jacques Lems

    Startpagina Krimpen aan den IJssel

  • Jacques Lems (beheerder)

    Vandaag is op de dochterdag in het Spoorwegmuseum te Utrecht de Startpaginadochter van het Jaar 2007 bekend gemaakt.

    De http://antwerpen.startpagina.nl kwam daarbij als winnaar uit de bus.

    Op een tweede plaats kwam de http://zwanger.startpagina.nl en op een derde plaats de http://callcenter.startpagina.nl.

    De jury had positieve opmerkingen over de startpagina van Krimpen aan den IJssel.

    Uiteraard was ik al heel blij met de nominatie en zal mijn best blijven doen om deze startpagina voor u als bezoeker een echte start op internet te laten zijn.

    Uiteraard feliciteer ik de beheerder Patrick met zijn winnende startpaginadochter en beveel deze pagina zeker aan om eens een kijkje te gaan nemen. Misschien wel het begin van een mooie stedentrip.

    Jacques Lems

    beheerder Startpagina Krimpen.